Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak odzyskać login w grze i małe pytanko

UpDaTeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż od dwóch lat nie zaglądałem do tej gry i z powodu wolnego czasu chciałbym powrócić na stare śmieci. Jednakże jest pewien problem gdyż login do gry nie działa a powinien być taki sam jak kiedyś(mam go zapisanego na kartce). Hasło jest dobre ponieważ przed chwilą specjalnie zmieniałem. Dodam że login na stronie również się zmienił od tego co był kiedyś Oo..

I jeszcze małe pytanie, nadal dużo osób jeszcze gra czy już pustki na serwerach?

Opublikowano

Co do loginu, to nie bardzo Ci mogę pomóc, ale jeżeli chodzi o grywalność, to na Jupiterze gra sporo osób, tych z wysokimi lvlami, jak i sporo nowych osób.

Opublikowano

Aby odzyskać login do konta należy podczas logowania się na oficjalnej stronie Cabala użyć opcji ">>Forgot Username?".

Po wybraniu tego przycisku, powinnna przyjść na powiązany z kontem mail informacja o loginie.

Co do serwerów, tak jak UP, na jupku dużo osób gra. Osobiście tam gram i jest duża liczba graczy w "godzinach szczytu".

1365954711-U52460.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...